FER2materijali

O nama

FER2materijali repozitorij je materijala (skripti, knjiga, tutoriala, domaćih zadaća, laboratorijskih vježbi i sličnih sadržaja) za pomoć pri studiju namijenjen studentima Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER).

Česti upiti (FAQ)

Na sustav FER2materijali ne može se zasebno registrirati. Registracijom na portal FER2.net automatski dobivate korisnički račun i na ovom sustavu.

Korisnički podaci za spajanje na sustav FER2materijali identični su onima s FER2.neta.

Pravila korištenja

Sustav FER2materijali namijenjen je razmjeni sadržaja (materijala) vezanih isključivo uz studij FER-a po programu FER-2. Korisnici sustava FER2materijali mogu postati isključivo studenti FER-a koji studiraju po programu FER-2 te koji su registrirani na forum FER2.net. Općenito, svaka osoba s pristupom forumu FER2.net automatski ima korisnički račun i na ovom sustavu.

FER2.net zajednica je nastala studentskom inicijativom, potpuno je neslužbena te nije službeno podržana od strane FER-a.

Sustav se trajno nadzire te prilikom uočene zlouporabe sustava i/ili njezinih resursa, dotičnom korisniku biti će trajno onemogućeno sudjelovanje u FER2 zajednici te korištenje usluga iz iste.

Sve primjećene greške, probleme i kvarove tehničke prirode, molimo dojavite na materijali@fer2.net!

Izjava o odricanju odgovornosti

FER2.net ne odgovara i ne snosi posljedice u slučaju da su neki materijali ponuđeni na stranicama potencijalno netočni, nedosljedni i neprecizni. Materijale ponuđene sustavom FER2materijali koristite na vlastitu odgovornost.

FER2materijali © 2007-2019 FER2.net - materijali@fer2.net